Bästa stället att hyra kajak på i Stockholm!

Att få uppleva att glida fram på vattnet en solig dag i Stockholms vackra omgivningar är verkligen något som alla borde få vara med om. Närheten till naturen är svårslagen när man paddlar kajak det vittnar de flesta som provat om. Utsikten man bjuds på när man paddlar kajak i Stockholm får man heller inte glömma!

Att paddla kajak är verkligen en rolig aktivitet som passar alla. Det är lätt att lära sig och inga förkunskaper krävs.

Att hyra kajak hos oss på Rålis Kajak gör det enkelt att komma iväg på en paddeltur i Stockholm! Vi hjälper dig gärna!
https://raliskajak.se kajak är något för alla
Att paddla kajak är inte svårt så det passar verkligen alla oavsett ålder. Så ge familjen en rolig dag och hyr kajak hos oss på Rålis Kajak! Innan ni ger er iväg får ni rätt utrustning av vår hjälpsamma personal. Ta bara med dig kläder efter väder så att turen blir så behaglig som möjligt.

Upptäck det Stockholm har att erbjuda från vattnet. Det finns många fina saker att se! Paddla en kortare rutt inne i stan eller genom lugnare kanaler. Längre turer går också, till exempel runt Essingeöarna eller Årstaviken. Vart det bär av bestämmer såklart du!

Om du behöver ta en rast från paddlandet så finns det cafeér och mattorg längs vägen där du kan stanna. Det är upplagt för en väldigt trevlig dag helt enkelt.
Paddla i grupp
Du kan ge dig ut på egen hand, med familjen eller kompisarna, men vi erbjuder också tillfällen där man kan paddla i grupp med andra människor.
Meetup
Här kan du paddla med personer från hela världen! På sommaren så har vi varje torsdag en paddling i såna här grupper där vi ger oss ut på picknick till någon fin plats.
Midnight Kayakers
Rålis Kajak ordnar varje år kring midsommar midnight kayakers tillsammans med en välgörenhetsorganisation. Du gör alltså något bra samtidigt som du njuter av paddling!

Du tar med dig passande kläder och du får låna utrustning av oss. Efteråt har vi knytis med picknick på bryggan tillsammans. Du kan vara total nybörjare, förkunskaperna spelar ingen roll. En trevlig kväll utlovas!
Priser
Att ha bra priser är väldigt viktigt för oss. Våra priser börjar på 270 kr. Fler prisuppgifter finns på vår webbsida!

Om företaget

Rålis Kajak har funnits sen 1999. Då var det ett café som hette Kafe Kajak. I början drev vi det bara som ett café, men eftersom vi har ett stort kajakintresse och att vi låg så nära Stockholms kajakklubb så började vi efter en tid även hyra ut kajaker.

2009 lämnades caféverksamheten och blev bara kajakuthyrning och här driver vi vidare den verksamheten än idag!

Vi är oberoende och går först och främst på säkerheten för kunden när vi köper in nya kajaker till vår uthyrning.Du kan känna dig trygg med att hyra kajak från oss! Vi ser fram emot din bokning!